Милица Дабовић недавно је озваничила своју везу са Вањом Ћорићем.

Она истиче да јој је ово први емотивни однос након пет година, а открила је да јој је од велике важности то што се Вања одлично слаже са њеним сином Стефаном.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Курир

 

- Вања и ја смо однедавно заједно. Опекла сам се у прошлости и врло сам пажљиво ушла у овај однос. Ми смо се дуго дружили, а тек када смо се добро упознали, упловили смо у емотивни однос. Много ми је битан његов однос са мојим сином Стефаном, гледа га као своје дете, а приметила сам да и мој син у њему проналази очинску фигуру коју годинама није имао- рекла је Милица и открила да још увек има трауме од насиља које је претрпела од Стефановог оца.

Фото: АТА имагес

 

- Као и свака жена, желела сам да оснујем породицу са човеком којем сам родилла дете. Након батина које сам претрпела, то није било могуће. Не кајем се, драже ми је што мој син одраста без оца, него да је гледао језиве сцене насиља Ја сам му и отац и мајка, борим се, и јако сам опрезна у љубави. Не верујем мушкарцима и не желим да поновим исту грешку. За сада сам са Вањом заиста срећна, успева да надомести недостатак који имам годинама док се, као жена, сама борим за себе и своје дете. Уживам када видим како се игра са мојим сином, како нам обома посвећује пажњу и како му ништа није тешко. Народу никада нећеш удовољити, тога сам свесна и од те идеје сам одустала. Најбитније ми је да будем напокон срећна - закључила је она за "Ало". 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Дабовић српска кошаркашица- утакмице

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".