Репер је за некретнину у популарном луксузном насељу искеширао око 200.000 евра. Зграда се налази прекопута такозваних близнакиња, а музичар увелико ужива у новом дому.

Фото: Теодора Ћирић

 

Према речима извора "Курира", он је некретнину опремио према последњој моди, а намештај није желео да увози из иностранства, него га је купио у Србији. Након скандала када је уринирао с Дарком Лазићем на циришком аеродрому, музичар је решио да се повуче из јавности, а у међувремену је себи обезбедио нов кров над главом.

- Често га виђамо. Миран, фин и повучен дечко. Тако бар делује. Ова зграда је завршена пре неколико месеци. Једном сам га видео како стоји с неком женом испред зграде док је чекала такси возило. Сасвим нормалан је комшија. Не знам на ком је спрату, али га срећем. Рекли су ми да је и он купио некретнину у нашој згради. Знате, има неколико певача који овде изнајмљују станове, а хвале се да су их пазарили. Људи се служе свим и свачим - рекао је извор.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Imperia TV

 

Вељковић у јавности не жели да говори о свом приватном животу, искључиво с медијима разговара о музици и пројектима које ради за естраду. Важи за идола омладине, обожавају га због стила и начина живота који води. Сада је комшија Вики Миљковић, Ђанију, Жики Шареници, Александри Младеновић и осталим естрадњацима који су себи обезбедили станове у овом насељу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".