Било је јасно да је у питању грешка и да су Марка Миљковића, који је ухапшен с Беливуком, помешали с ријалити учесником, а спорни текст је убрзо био уклоњен.

Марко је у наслову описан као "Опасни Марко" и "десна рука" Беливука, а у тексту је поменута чак и Луна Ђогани као његова супруга.

Фото: АТА имагес

 

 

Вест је дошла и до бившег ријалити учесника Марка Миљковића.

- Искрен да будем, не знам како се осећам поводом целе ове ситуације. До сада сам био на састанку и чекам да ми се јави адвокат. Планирам да поразговарам са адвокатима, да видим колико цела та прича која се појавила у новинама, скрнави моје име. Видећу са њима и колико имамо простору за тужбу. Генерално, ја сам навикао на ударце и разноразне медијске натписе, али то што су написали и објавили стварно није лепо, и веома је непрофесионално.

Фото: АТА имагес

 

 

- Разумем да лаици, људи који се не разумеју у све то, када прочитају моје име и презиме помисле да се ради о мени. Опет кажем, не би био толики проблем да су то људи, али да медији ураде тако нешто, то ми је страшно. Они као новинари, требало је професионално да поступе, да провере целу ситуацију па тек онда да објаве - рекао је Марко и додао:

 

 

- Тај хрватски медији што је урадио такву ствар, то је катастрофа. О даљем поступку, шта ће се конкретно дешавати, видићемо након разговара са адвокатима. За сада могу да кажем, навикао сам на ударце, али није ми свеједно. Људи који мене познају, знају да ја у животу не бих могао да урадим ствари које ради други Марко Миљковић, али није пријатно када чујеш да те људи упоређују и да то помисле. Нисам имао неке веће непријатности од када је та вест изашла, довољна је непријатност слика моје супруге и мене у контексту те приче - закључио је Миљковић.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".