Он, тврде извори, планира да открије имена оних певача који су остали дужни његовој мајци, али и да исприча како је он успео да од великих звезда наплати дугове и ко им је окренуо леђа.

Фото: Јутјуб принтскрин/ NOVA VIDEO

 

 

Како Курир незванично сазнаје, Лаћа се пре неколико дана поверио својим блиским пријатељима да многима са естраде неће бити добро када он буде проговорио о свим естрадним тајнама о којима је годинама ћутао. Иако његова мајка никада није јавно говорила о именима певача са којима је имала неке неспоразуме или дуговања, осим што је помињала Ацу Лукаса, Лаћа је одлучио да све открије.

Међу првима који ће му се наћи на удару наводно је Цеца Ражнатовић, према којој одавно гаји нетрпељивост, што је, како су бројни домаћи медији пренели, кулминирало на дан Маринине сахране, када је од ње захтевао да се с појединим колегама, удаљи од гроба његове мајке.

Фото: Нпортал/Архива Новости

 

 

Лаћа се никад није либио да изнесе свој став о Ражнатовићки, те ју је почетком године јавно на свом Твитер налогу прозвао. Том приликом је рекао да више не може да ћути, те да је ушао у расправу са певачицом због новца, јер јој је, како каже, било скупо да плати песме које је он писао за њену ћерку Анастасију.

- Да се разумемо. Јер не могу више да кријем информације. Једне ноћи Наногица је послала мени поруку: "Мени је то скупо ко Марина!" Пре тога, трошковник сам трипут испоставио. Све би то било прихватљиво да нисам потцењен и увређен на нивоу: "Скупо ми ко мајка" усред мермера Љутице Богдана. Ово нема везе с правдом. Нема везе са случајем. Има везе с тим да је моја мајка била скупа - написао је тада Лаћа на Твитеру.

Фото: Ђ. В/Н. П.

 

 

Он је у разговору са блиским особама испричао да су га те Цецине речи веома погодиле, јер је испало да је Марина прескупа, а сви певачи, па и она сама су на њеним песмама зарадили много више новца. Он је такође рекао и да ће јавности открити како је успео да од Ражнатовићке, уз помоћ једног сарадника, наплати дуговање за Анастасијин албум. Испричао им је да је певачици било најтеже да да новац на крају и да ју је чекао неко време. Оно што је Лаћа исто замерио Цеци јесте и прича која се појавила у медијима, да је Ражнатовићева плаћала Марини лечење од тешке болести, што он негира, али признаје да је звала болнице и пружала моралну подршку.

Осим Цеце, на Лаћиној "црној листи" налази се и Аца Лукас, кога су његови родитељи Марина и Александар Радуловић Фута тужили због новца који им, како су они тврдили, он дугује за једну турнеју. Суд је тада пресудио у њихову корист, али како је Марина једном приликом изјавила, Лукас то никада није исплатио.

Фото: АТА имагес

 

 

- Када су својевремено радили турнеју, Фута је морао да позајми паре да би га исплатио унапред, а договор је био да када се све то заврши, од концерата да уговорени део новца. Износ је био баш велики, он то никада није урадио, чујем да каже како је дао на руке, ма јесте, богати - испричала је својевремено Марина.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".