Легенде домаће глумачке сцене Драган Николић и Милена Дравић су увек важили за велике глумце, али многе анегдоте сведоче томе да су били и велики људи.

Фото: Архив Новости

 

 

Наиме, брачни пар је живео скромним животом, прича се да су уживали у малим стварима. Познаници тврде да си били људи широке руке и великог срца, и зато су постали омиљени међу публиком.

Један догађај из њиховог живота многи не знају, али сведочи томе какви су људи били.

Наиме, пар је у време највеће кризе скупљао новац за нов аутомобил, стари нису могли ни да упале, често су морали да га гурају. Када су новац скупили кренули су да нађу замену за свој дотрајали голф, али су се нагло предомислили. Видели су на телевизији прилог о дечаку коме је велика свота новца била потребна за хитну операцију очију.

- Њима треба новца тачно онолико колико и ми тренутно имамо у кући. Ма, шта ће нам нов аутомобил - рекао је Драган Милени.

Фото: Архив Новости

 

 

Распитивали су се и сазнали где се налази породица тог дечака. Када је дошао пријатељ који је требало да их одвезе да купе аутомобил, рекли су му да их вози до дечаковог села. Убрзо су се појавили на вратима дома родитеља дечака и дали им потребан новац за операцију, а породица је остала затечена.

Милена Дравић је својевремено потврдила новинарима да је прича истинита.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Стево Жигон

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".