Рак

Знак који увек има замерке као нико други је Рак. Нерасположени Рак не може да помогне својим променама расположења које долазе и одлазе. Ако осећају да их је неко искористио или се поиграо са њиховом осетљивом природом, онда никада нећете моћи да замислите бес попут његовог.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Ако је икада постојао знак који је осветољубив, то је Ован, јер када једном осети да сте га омаловажавали, може да се потруди да се осећате "јадно". Дакле, можда бисте желели два пута да размислите пре него што изнервирате колегу или шефа који је случајно Ован. Можете очекивати жестоку свађу и речи који ће вас повредити.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Позната да гађа слабе тачке, Шкорпија је један од знакова који не желите да преварите. Њихова прикривена тактика би вас осрамотила и вратиће вам онда када се најмање будете надали. Пошто их је тешко прочитати, никад не знате шта смишљају да вас доведу до вашег пада.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Овај хороскопски знак може изгледати љубазно, али иако жели да се искупи након свађе, можда никада неће заборавити начин на који сте му нанели неправду. Дакле, можда ћете се суочити са болним примедбама и непријатним погледима, а врло тешко ћете успети у томе да Близанац заборави ваше грешке.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".