Анђела и Кристијан су двоје људи који су годинама били интересантни домаћој јавности. 

Анђела Ражнатовић рођена је 1980. године као плод велике љубави Жељка Ражнатовића и глумице Љиљане Мијатовић. Завршила је Богословски факултет, а осим тога пишеме песме једну збирку поезије је већ објавила. 

Међутим, Анђелу доводе у везу са Кристијаном пре двадесет година када је служио затворску казну у Грчкој. Нада су наводно били у љубавној вези.

Фото: Принтскрин Јутјуб/Istinite priče

 

 

Анђела је након толико година открила да ли су такве тврдње тачне и како се слаже са Светланом Цецом Ражнатовић.

- Са Цецом сам увек била у коректним односима, никада се нисмо свађале и зашто бисмо се свађале. Није хришћански свађати се. Нисам тако васпитана, никад се нећу ни са ким свађати. Са Цецом сам увек била у коректним односима и увек се радо одазовем кад ме позову на свадбе, прославе, рођендане и то је то... - рекла је Анђела у интервјуу за јутјуб канал ''Истините приче'', а онда проговорила о наводној вези са Кристијаном.

- Сам Кристијан је скоро дао неке интервјуе и лепо је рекао да ми никада нисмо били у вези и то је цела истина. То је медијима било занимљиво, па су напумпали. Као Арканова ћерка и Кристијан. Човека нисам видела од 2001. године. Два пута сам га у животу видела на 5 минута. У присуству његове мајке, стражара и управника затвора. Нисам га видела 21 годину - завршила је Анђела.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".