Певач важи за једног од мушкараца који се не плаши да призна да воли да уложи у шминку и себе, па је тако признао да  је међу првима од певача истетовирао обрве, али је урадио и трајну шминку као прави метросексуалац.  

 

Како је време пролазило, Кеба није био задовољан својим обрвама, почеле су да бледе. Осим тога, нису му пријали коментари појединца који су говорили да његове обрве личе на пијавице и имају облик женских. Он је тада од козметичара тражио веће и дебље обрве.  

Цена обрва је висока, 600 евра, али то њему није сметало. 

- Кеба је посебно слаб на своје обрве. Кад их је тетовирао, био је задовољан, али с временом су почеле да бледе и да губе боју, па му се то није свидело. А и погађали су га коментари да су му обрве као пијавице и да више личе на женске него на мушке. Кад је видео да многе његове колегинице иду код једног познатог козметичара, и сам је одлучио да оде код њега. Рекао му је да жели да буду што природније и веће него што је имао до сада. То га је коштало 600 евра, али од тада не скида осмех с лица, презадовољан је - завршава извор за домаће медије.

Кеба се својевремено подвргао методи која је веома популарна међу женама, а подразумева убацивање пигментне боје биљноминералног порекла у плитке слојеве коже исцртавањем танких линија испод очију.

(Блиц) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Драган Којић Кеба

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".