Певачица Јелена Карлеуша редовно иступи у јавности са јасним ставом и мишљењима на одређену тему, ситуацију и дешавања, те сходно томе сваки њен корак пропраћен је са великом пажњом јавности и медија.

Певачица је позната као неко ко без длаке на језику и без устручавања износи своја гледишта и тврдње, а сада се надовезала на тему старијих жена које су етикетиране апропо њихових година.

 

 

Подсетимо, Карлеуша је често на мети погрдних и оспоравајућих коментара због својих провокативних и голишавих издања, те јој се често уз то приговарају њене године и мајчинство, а многи коментаришу како све то "прелази границе доброг укуса" и како је недолично и непримерено за њене године.

- Ако ишта мрзим је то када за жену кажу да је Милф (ради се о скраћеници која описује старије жене, претежно мајке, које носе епитет “добрих риба”) Чему категоризација и групација? Кад је жена бомба, она је бомба. Без обзира на годиште, број деце итд. Те одвратне категоризације које дају мушкарци су патетичне. Замислите да ми жене делимо мушкарце на маторе али згодне, ћелаве али лепе, ружне али богате, дебеле али добре душе, младе и глупе и стављамо уз њихове слике те скраћенице?! Иначе, мене мишљење мушкараца о мом телу и мени лично, није битно. Ми жене стављамо провокативне слике и снимке искључиво због дружих жена. - написала је Карлеуша уз снимак на ком се налази у купаћем костиму.

 

 

Након тога, Карлеуша је објавила још један стори, који је у међувремену обрисала, а у њему није била благонаклона према јачем полу, а чак је осмислила и скраћенице које се састоје од увредљивих речи упућене мушкарцима.

- Које би још категорије смислили за мушкарце као стоку тим скраћеницама? Хммм... да видимо... МП (Мали пишица).. ДСЖ (Длакава смрдљива животиња) НМСНБЈСЊ (ни мртва се не бих ј**ала са њим) СБВ (свиња без врата) КК (кривоноги кепец) ЛБДВК (леп без дупета али има велики к***ц) итд... Према томе, зајебите више стављање скраћенице милф уз моје или било чије име. - закључила је, по свему судећи бесна Карлеуша.

(Еспресо)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Старе слике Јелене Карлеуше - да ли бисте је препознали у овим издањима?

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".