Ејми Харијет (19) из Лондона, остала је запањена када је на Универзитету у Бирмингему упознала Грејс Касл (20), преноси "Мирор".

Невероватну причу Ејми је поделила на ТикТоку, где је открила још једну случајност. Рођене су са само једним даном размака са том разликом што је Грејс рођена годину дана раније.

Заједничке фотографије које је поделила приказују две идентичне девојке, са плавом коврџавом косом, плавим очима и сличним цртама лица.

- Мислим да сам упознала своју давно изгубљену близнакињу на факултету и она је моја цимерка. Ово смо нас две, зашто изгледамо исто? Најчуднији део је што су нам рођендани са само дан размака - рекла је Ејми у видеу.

Фото: ТикТок принтскрин

 

Шокирани пратиоци одмах су апеловали на Грејс и Ејми да ураде ДНК тест, а Ејми је, такође, признала да никада нису поверовале да су заправо близнакиње, али им је било смешно када су се први пут среле и схватиле колико су сличне.

- Ми смо добре пријатељице и сматрамо да је цела ствар тотално луда. Моја "близнакиња" и ја нећемо радити ДНК тест, само смо желеле да се забавимо - каже Ејми у видеу који је прикупио милионе прегледа.

Ипак, када је њен видео постао виралан, једна компанија одлучила је да девојкама пошаље бесплатне комплете за ДНК анализу, на шта су оне пристале, међутим, Ејми још увек није обавила резултате анализа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".