Бернанд Фрејзер после дуже времена вратио се на филмско платно. Годинама га није било могуће видети на било коме блокбастеру, што је 2018. године објаснио тиме да је на "црној листи Холивуда", чувеног "Џорџа из џунгле" сада ће гледаоци гледати у драми Дарена Аронофског "Wхале" ("Кит").

Од раније нам је познат из филмова ''Мумија'' и ''Тарзан'' у  коме је изгледао потпуно другачије.

Глумац Бернанд Фрејзер је добио да игра улогу гојазног човека који покушава да поправи однос са својом 17-годишњом ћерком. Први кадрови и трансформација глумца су невероватни. Ћерка и отац  у филму су се удаљили после  његовог напуштања породице због свог новог партнера хомосексуалца, који је касније умро. Фрејзеров лик после тога почео је да се преједа због бола и осећаја кривице и довео се у стање претеране гојазности.

Иначе, филм ће имати своју премијеру на фестивалу у Венецији ове године, након чега ће се приказивати у бисокопима широм света. Са њим ће у филму играти и Сејди Синк коју је публика заволела у популарној серији "Странгер Тхингс", а за сада су им критичари изузетно позитивно настројени.

-То ће бити нешто што до сада нисте имали прилике да видите- рекао је Фрејзер прошле године за Унилад.

-Гардероба, костим... све је беспрекорно, гломазно... Ово је далеко од свега што сам икада урадио, али да не будем скроман - знам да ће имати велики одјек у јавности.

Фрејзер се први пут појавио у филму "Но судден мовие", док је "Wхале" био први филм од 2013. године у којем игра главну улогу. Такође на Фрејзеровом предстојећем списку су улоге у вестерну Мартина Скорсезеа "Киллерс оф тхе Флоwер Моон" и негативца Гарфиелда Лyннса/Фирефлy у "Батгирл", који ц́е се појавити на ХБО Маx-у касније ове године.

Глумац се повукао из јавног живота после оптуживања бившег председника Холивудског удружења страних новинара за злостављање.  После овог скандала Фрејзер је пао у депресију. Према наводима, Берк је покушао да га обљуби и у томе готово успео, а глумац је тврдио да је након свега плакао "попут детета".

ГАЛЕРИЈА: Пуси Рајот

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".