Она је за хрватске медије рекла да мисли да је њена породица вршила притисак да буде избачена из овог шоу програма јер је морала да се појави на рочишту на суду у Сплиту и у случају да се није појавила за њом би била расписана међународна потерница и могла је да заврши у затвору. У "Задрузи" је била само три недеље и каже да би се радо вратила иако јој нису сва искуства позитивна.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Најгоре ми је било то што сам била гладна. Систем је такав да на почетку купите храну и морате да је имате и расподелите је себи је до краја циклуса, али други задругари краду храну. Такође сам и неиспавана. Спава се од 6 ујутро до 10, а ја на то нисам навикла. Променио ми се биоритам у тих три недеље колико сам била у вили. Многим задругарима је и пао имунитет због исцрпљености. Чим сам се вратила у Сплит, купила сам хрпу витамина како бих се опоравила. - испричала је у интервју за РТЛ и додала да је продукција професионална. Када је изашла из ријалитија схватила је да јој недостаје пуно ствари и то највише одеће коју је понела у Имагинаријум и уверена је да зна и ко јој је ту одећу отуђио.

Фото: Јутјуб принтскрин/Горан Тодоровић Новинар

 

- Желим јавно рећи да су Ирма и Ђоле најнегативније особе у ријалитију. Мислим да су ми он и Ирма узели ствари јер када сам видела да ми недостају чак две вреће, питала сам ко ме је паковао и рекли су ми да ме је паковао Ђоле. Ирма и Ђоле нису ријалити звезде, него ријалити лопови - каже Оља која је у Хрватској наступала у шоу програму "Вечера за 5".

Она је испричала и шта јој је ћерка Паула рекла након што се вратила кући и какве су њене реакције.

- Чуле смо се чим сам изашла из ријалитија и рекла ми је да је истовремено срећна и тужна. Срећна што можемо нормално да комуницирамо, а тужна јер сам испала. Прво што ми је рекла било је: "Мама, јако сам поносна на тебе." Када су је питали што мисли о мом с*кси плесу у доњем рубљу, рекла је: "То је моја мама, то је за њу само шоу." Паула ме јако добро познаје и зна да је све што радим перформанс - рекла је Оља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".