Необични објекат откривен је на Гугловој мапи у грчком мору, нико не зна о чему се заправо ради. Снимак је објављен на порталу Дисцлосе.тв још 2018. године, а корисник који је објавио тврдио је да се ради о објекту укупне дужине 67 метара, пише Вечерњи.хр.

- Овај неидентификовани потопљени објекат налази се у Егејском мору на обали Грчке на координатама 40°27'4.62" 22°51'39.78" па можете сами проверити. Измерио сам га користећи равнало на Гугле Еарту и реч је о објекту дугачком 67 метара – чује се у тада објављеном видеу.

 

 

Одмах су почела нагађања о чему се ради. Неки мисле како је реч о бившем светионику док други више изгледају попут вулканског кратера.

– Ово је чудно. Све око изгледа дубоко. Ништа на овом подручју не изгледа приближно као овај објекат. Облик му је такође превише симетричан. Постоји лука која је на северу. Је ли могуће да је повезана са овим? – запитао се један корисник интернета који је погледао снимак.

С обзиром на то колико је близу обале, чуди што нико још није уочио ову појаву. Оно што се сигурно може тврдити, ова појава бит ће посебно занимљива теоретичарима завера који ће нам врло брзо 'открити' о чему је заправо реч.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".