Блаженку Г. (39), медицинску сестру која је била запослена на апартманима у Народном фронту убио је секиром супруг Чедомир Ј. (43) у Батајници, а исту судбину доживела је и њега колегиница Маја Ђорђевић, коју је пре пет година испред Центра за социјални рад убио бивши партнер Марко Николић који је пре тога задавио њиховог сина Михаила (5).

Злочин у Батајници откривен је синоћ, када је кум породице позвао полицију и рекао да не може целог дана да добије ни Чедомира ни Блаженку.

- Полицајци су упали у кућу и нашли Блаженкино тело у кревету у спаваћој соби, док је Чедомир пронађен обешен. Сцена је била језива, свуда је било крви - каже извор.

Несрећна жена била је запослена као медицинска сестра у ГАК Народни фронт.

- Била је тиха, мирна, дивна жена. Никада се није жалила - наводи извор.

На истом одељењу радила је и Маја Ђорђевић чија је прича пре пет година потресла Србију. Наиме, почетком јула 2017. године, Ђорђевићева је у Центру за социјални рад у Раковици чекала бившег партнера Марка Николића да врати њиховог сина Михајла из посете. Николић се појавио и мртво дете, које је претходно удавио, бацио испред ногу Маји, а потом жену почео да убада. Несрећној жени у помоћ су притекли радници Центра које је такође повредио. Николић је пет месеци касније, неколико дана пред Нову годину, пресудио себи у ћелији Централног затвора.

- Маја је била дивна особа, врхунска сестра и велики професионалац. Нисмо могли да наслутимо да ће се догодити трагедија, јер се никада није жалила - испричале су пре пет година колеге како сазнаје Курир.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".