Твитераши Радину теорију нису дочекали благонаклоно, па је певачица наишла на оштре осуде и прозивке.

Певачица се сада огласила и прокоментарисала читаву ситуацију.

Фото: В. Данилов

 

– Ја сам ту да постојим, а све о чему твитујем носи са собом искрену и човекољубиву жељу да се некако допре до свести људи. Ипак, на штету свих нас, често се све завршава неким ироничним, омаловажавајућим или понижавајућим коментарима, без икакве жеље да се допре до поруке и смисла. У том случају мислим да смо промашили поенту, а свако бављење промашеним коментарима је узалудно копање по смећу у ком свакако ништа корисно, здраво, ни позитивно нико никад није нашао – рекла је Рада.

Подсетимо, Рада је отворила налог на Твитру након што су друштвене мреже пале и овако прокоментарисала новонасталу ситуацију: 

 

 

– На време сам отворила Твитер, ха, ха. Него, шта је “као” проблем са Фејсбуком? Мислим, јасно се види да је све случајност, зар не? Или шта, не мислите ваљда да је ово генерална проба нечега – написала је Рада тада.

Након што јој је у коментару један твитераш оставио образложење ИТ стручњака, који је помоћу бинарног система приказао да су велике секвенце кода обрисане, због чега су кренуле да се развијају нетачне теорије да је Фејсбук нестао заувек, певачица је додала коментар “опалац”.

Уследиле су реакције твитераша који су се Ради подсмевали, тврдећи да не разуме ништа од наведеног.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

(Објектив)