Момчило Оташевић ужива у романси са женом.

Љубав између Момчила Оташевића (32) и Јелене Перчин (41) почела је тако да су је у прво време крили чак и једно од другог. Заљубили су се једно у друго на снимању серије "Зора дубровачка", али су прво били пријатељи.

"То је изгледало да ни сами нисмо знали што се збива, тако да смо скривали практично и од себе самих, а не од колега. Из великог пријатељства се родила љубав и могу вам рећи да је то јако леп пут. Открили смо колегама након месец-два", испричао је једном приликом црногорски глумац.

Јелена је то овако описала: "Били смо добри пријатељи и много смо разговарали. Ухватио ме на препад и добро је што ми није оставио времена да мислим."

Романсу између њих двоје није могло да поквари чак ни девет година разлике. "Јелена није љубоморна и нема ни разлога да буде", каже Момчило који је миљеник бројних жена. У вези су од 2018. године, имају двоје деце - ћерку Машу и сина Јакшу.

Међутим, занимљиво је да је тек сад објавио објавио фотографију са њом, уз духовиту поруку: "И ја слику са женом имам!" Лепи пар има бројне обожаваоце, па је фотка добила више од пет хиљада лајкова!


БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".