Рада Манојловић са сестром Мајом има посебан однос. Певачица често њихове најлепше заједничке тренутке подели и са фановима путем друштвених мрежа. Међутим, када су биле мале морало је изричито да буде по њеном.

Фото: В. Данилов

 

- Биле смо деца за пожелети. Имале смо другарице, тако као ми, сиромашне, али су знале да праве такве сцене и скандале када им се нешто не купи. Нама се лепо каже да се нема за то, мада нисмо никакво оптерећење биле родитељима и заиста смо биле захвалне. Тада је било тата и мама иду на њиву, а сестра и ја сређујемо по кући - рекла је Рада, па је додала:

- Била сам грозна према сестри, у свари у фазону ја сам старија и мораш да ме слушаш. Чак и када нисам била у праву, морало је да буде по мом. Мислила сам да, ако сам старија, да сам паметнија, то ми се једино не свиђа у мом понашању, али добро, биле смо деца - објаснила је.

Фото: АТА имагес

 

Њих две су веома младе остале без мајке и то је оставило дубок траг у њиховим животима. Раду данас посебно чини срећном то што је успела да испуни мајчину жељу и постане успешна у свом послу.

- За мене се одувек знало, јер сам ја прво пропевала, па проговорила (смех). Више сам била татино дете, некако сам била мушкарача али сам волела са мајком да поделим своје симпатије и да јој се жалим. Волела сам увек да чујем њено мишљење о момцима који су ми се допадали јер је она увек непогрешиво процењивала. Када каже да јој се неки не допада увек је била у праву - рекла је Рада у емисији „Из профила".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".