- Још једна вест која ми је сломила срце... Управо сам сазнао да Ирвин Винклер, тај јадни 94-годишњи продуцент и његова идиотска лешинарска деца, Чарлс и Дејвид, опет глођу тог дивног лика којег сам створио, а да ми нису ништа рекли - започео је своју објаву.

- Извињавам се фановима, никад нисам хтео да ови паразити искоришћавају ликове из Рокија. И да, некад сам имао велико поштовање према Долфу, али ми никад није рекао да иза мојих леђа ради на лику којег сам створио за њега. Прави пријатељи су вреднији од злата - закључио је Сталоне.

Фото: Профимедиа

 

Ирвин Винклер и Роберт Чартоф потписани су као продуценти првих пет наставака из серијала "Роки", док је у филму Роки Балбоа из 2006. Ирвин на тај попис додао и своје синове Дејвида и Чарлса. Сталоне је тај филм написао, режирао га и у њему глумио. Осим тога, Сталоне је, уз поменуту четворицу, копродуцент свих филмова о Аполоу Криду.

После успеха филма "Роки 2" Сталоне је рекао да жели део ауторских права јер је "измислио Рокија", али та права никад није добио. Из тог разлога је средином јула на Инстаграму напао Винклера, али је тај пост касније обрисао. Објавио је његов "ласкави портрет" и написао да би било фер да му се врати "оно што је остало од права" пре него што он то пренесе само на своју децу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".