Беби Дол је својевремено за домаће медије детаљније проговорила о њему.


- Мој муж се зове Алекс Тодоровић. Рођен је и одрастао у Лос Анђелесу, баш у општини Холивуд. Тамо је завршио студије и стекао звање професора књижевности и руског језика. Деведесетих је први пут на дуже дошао у Београд, где је због познавања језика и земље био дописник за неколико новинских редакција укључујући „Дејли телеграф“. Тада је овде засновао брак у коме је добио два дивна дечака - открила је пре неколико година Беби Дол и открила како су се упознали:

Фото: Архива Новости/В.Данилов

 

- Када је пре сада већ доста година било актуелно хапшење хашких оптуженика, опет је извештавао из Београда, а био је смештен у кући моје пријатељице Теодоре. Тада је већ био разведен. Било је лето и ја сам целе ноћи радила у једном музичком студију. Дочекало ме је јутро и небо у стилу песме „Хајде да“. Како се испоставило касније, нашла сам и „дечка као сан“, како гласи први стих те нумере. Свратила сам до Теодоре и тамо затекла њега и његовог колегу. Она није била ту и остала сам да је сачекам. За разлику од колеге Дејвида, који је био расположен да ћаска, Алекс је седео за својим лаптопом и куцао. Села сам преко пута њега и гледала му у прсте. Имао је руке као да целог живота свира Рахмањинова.

Фото: В.Данилов

 

Поглед са њих нисам подизала. Отворила сам свој лаптоп, прегледала пошту и слушала музику док се моја пријатељица није појавила. Ћутао је и када је она стигла. У једном тренутку је ушао у кућу и пустио песму „Мустафа“. То је за мене био знак „знам ко си ти“. Наредних недељу дана нисам га виђала. А онда смо се срели на једној рођенданској журки и ту смо се, како се то каже, смували.

(Глорија)

БОНУС ВИДЕО: 
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".