Радник Мекдоналдса у Бруклину је упуцан у врат јер је послужио хладни помфрит, након чега је преминуо, саопштила је у петак полиција, пише Њујорк пост.

Метју Веб (23) је подлегао повредама након што је упуцан у понедељак испред ресторана брзе хране Бедфорд-Стајвесант у коме је радио, саопштила је њујоршка полиција. 

Мајкл Морган (20) осумњичен је за покушај убиства и кривично дело поседовања напуњеног ватреног оружја јер је упуцао Веба у бесу што је његовој мајци сервиран неукусан помфрит.

Како пишу амерички медији, очекује се да ће се суочити са оптужбом за убиство, рекли су тужиоци на судском саслушању у четвртак, чак и пре него што је потврђена Вебова смрт.

Веб је радио у ресторану у понедељак увече када се Морганова мама, Лиза Фулмор, пожалила радницима да јој је помфрит хладан и замолила да разговара са менаџером.

Када су радници почели да јој се смеју, кренуло је кошкање Веба и Моргана, а сукоб се наставио на тротоару. Морган је ударио Веба песницом у лице, а када се вратио, извукао је пиштољ и упуцао га у врат, тврде тужиоци.

Његова мајка је касније рекла полицији да јој је син рекао да "мора да уради оно што мора“.

Девојка осумњиченог, Камелија Данлап, такође је оптужена за поседовање оружја јер је наводно дала Моргану пиштољ. Она је оптужена и пуштена уз кауцију од 50.000 долара у готовини, након што су тужиоци рекли да је признала да поседује пиштољ.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".