Људи рођени у појединим хороскопским знацима имају изражену с*ксуалност и не либе се да то  покажу. Ако се нађете у њиховом друштву упутиће вам провокативне погледе без имало блама.

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Људи рођени у знаку овна имају изражену с*ксуалност, а није им проблем ни да то јавно покажу. Уколико их сретнете у неком изласку отворено ће вам показати своје интересовање за с*кс, а даће вам и до знања да вас желе имати, без обзира да ли имате партнера или не. Уживају у предигри, која је у већини случајева показатељ какав ће с*кс бити.

Са њима је готово свако искуство незаборавно. Овнови воле да се играју игре доминације, у којој они воде главну реч, са други морају да им се покоравају. Узбудљиво је, зар не?

Бик

Бикови су изузетно опседнути с*ксом, али за разлику од осталих, имају га редовно. Врло су активни, користе прилику да имају с*кс кад и где год им се за то укасе прилика.

Било да су у авиону, парку, на утакмици, они свуда виде прилике за упознавање нових потенцијалних партнера. То није лоше, јер они у томе заиста знају да уживају, пише "редоакрекорд.цом".

Вага

Кад Ваге имају с*кс, то је увек дуго и незаборавно искуство. Оне знају да уживају у предигри, али воле и да свом партнер пружање вишеструке оргазаме и дуга уживања.

Све ће урадити како би показали своје с*ксуалним способностима и како би привукли више жена у своје мушке одаје. С*кс виде свуда - у музици, на филмовима, чак и у храни.

Ваге се не могу ослободити осећаја непрестане жеље, али им то не смета. Увек су спремне на с*кс, флерт и размену нежности.

Девица

Девица је знак који веома добро барата телом свог партнера. Када схватите шта све зна бићете запањени. Воле секс, али воле када и друга страна има иницијативу. То је нешто што их узбуђује и тера да увек раде на себи.

Кад су окружени изазовним женама, нон-стоп размишљају о с*ксу. За неке људе то може бити грубо, али то је начин на који оне функционишу. Уосталом, зашто би им неко замерио, када оне толико уживају у с*ксу.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Овај се знак не разликује много од претходног. Рибе имају необично висок с*ксуални нагон и уживају у њему. Врло су посебни, јер желе да имају односе сваки дан, више пута дневно.

Зато им је врло тешко да пронађу дугорочног партнера. Оне с*кс виде у свакодневним ситуацијама, па су увек спремни на акцију. Довољно је да виде лепу згодну особу и бум, жеља је већ ту.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".