Мим Караџић се 1992. године венчао са дипломираном студенткињом глуме Сунчицом Ђурић, а кум му је био колега Жарко Лаушевић.

- Пре свега, јако сам дуго неожењен и као самац коме је, по неким стандардима на овим просторима, већ одавно време да се жени, нормално је да сам привлачио пажњу медија. Друго, човек сам који воли да излази, да се дружи, љубитељ сам вина, па ме људи често сретну на атрактивним фестивалима и у ресторанима, а на таквим местима никада нисте сами. Та етикета 'вечитог нежење' ме упорно прати, али то је бесмислено јер сам се ја једном приликом оженио - испричао је својевремно глумац.

Фото: Игор Маринковић

 

Венчање Миме Караџића и Сунчице трајало је два дана, како су медији тада писали, а глумац је признао да је то била једна од најбољих позоришних журки. Многе анегдоте везане за тај догађај и данас се препричавају.

- Муци Драшкић, тадашњи управник Атељеа 212, у коме смо славили свадбу, дошао је да ми честита и рекао 'Одлична журка, закуни се да ћеш направити још бољу када се будеш разводио'. Нисам га послушао јер је развод увек тужна ствар и мени је пао са сузама у очима, али сам тада схватио шта је хтео да ми каже.

Фото: В. Данилов

 

Мима ретко за медије говори о свом браку, а објаснио је и зашто.

- Био сам у браку са једном дивном женом са којом сам 1992. године имао свадбу за памћење. Многима је било чудно што о томе нисам говорио, а мој резон је тај да она као особа која није јавна личност и која је после мене засновала нови живот није дужна да наилази на било какве информације о себи у медијима које би износио њен бивши муж.
 
Нажалост брак Миме Караџића и Сунчице није потрајао, али глумац није изгубио веру у љубав и истиче да је након развода још неколико пута искрено волео.
 
- Имао сам ту срећу да сам неколико пута у животу доживео ту велику и праву љубав. Није ми био потребан папир да бих им показао да их стварно волим, просто сматрао сам да то не би те љубави учинило већим и бољим - рекао је Мима за "Базар".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума глумца Предрага Преже Милинковића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".