Један корисник друштвене мреже Редит поделио је причу о својој баки која је била заљубљена у Ривса јер ју је подсећао на њеног мужа кад је био млад. Погледала је све његове филмове, који су јој пружали утеху у најтежим тренуцима живота.

- Имала је мождани удар у седамдесетима и последњих 10 година живота провела је у кући, а гледање филмова био је њен највећи хоби, који јој је заменио дружење са пријатељима - написао је корисник Редита.

Фото: AP Photo/Evan Agostini

 

- Недуго након што је изашао "Матрикс", мој ујак ручао је у једном ресторану у Лос Анђелесу, а на вратима се појавио Кијану Ривс у пратњи женске особе. Мој ујак им је пришао и испричао како је његова 80-годишња мајка велики фан јер је Кијану подсећа на њеног мужа у младости - додао је.

Глумац је упитао има ли мобилни телефон код себе и рекао: "Назови је, желим да разговарам са њом."

Разговарао је с баком неколико минута, а она је била потпуно одушевљена позивом. - Била је врло изолирана, а његова искрена љубазност и заинтересованост коју је показао прави су докази колико је велик човек - поделио је у објави која је изазвала праву лавину одушевљења фанова.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Предраг Ејдус - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".