Пеђолино истиче да родитељи понесу храну од куће како би имали да приуште детету неку играчку или сувенир.

"Скупиш цркавицу да одведеш дете на море у нади да ће лакше презимити зиму. Чучиш целу ноћ у аутобусу да би дете спавало на два седишта. Понесеш од куће све што може за храну да би детету купио неку глупост увече на шеталишту. Носиш га у пет ујутро на плажу да удише јод. Наравно, ми смо парадајз туристи, кад дођемо кући, хвалимо се како смо се баш провели и одморили", изјавио је Пеђолино.

Фотот: Принтскрин/Јутјуб/Radioaktivni Komarac

 

Аутор и водитељ емисија за децу објаснио је у емисији "Пулс Србије" своју изјаву а потом рекао да свако ко критикује не размишља да ли ти "парадајз туристи" имају децу која болују од респираторних болести којима би море помогло да лакше презиме зиму.

- Ово је прича која се провлачи већ дуго. Нико не размишља кад критикује "парадајз туристе" о деци која болују од респираторних болести а њих је невероватно много. Родитељи знају да ће море нешто да уради том детету. Има оних који имају да плате хотеле, али има и оних родитеља који немају. У Прчњу ви видите гомилу родитеља који износе децу у 5 ујутру који износе децу на плажу да док спавају удишу свеж ваздух. То нису парадајз туристи, то су људи који су скупили новац да олакшају живот својој деци - рекао је Пеђолино.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".