У паузама од глумачких ангажмана Ненад Јездић је окупиран пољопривредним пословима у селу Забрдица, где већ годинама живи на имању које је изоловано од градске вреве.

- Ковид сам лакше поднео из позиције човека на свом имању, на свом плацу, у својим воћкама, у својој пољопривреди - рекао је својевремено глумац Ненад Јездић, па открио зашто нема профиле на друштвеним мрежама.

Фото: П. Милошевић

 

 

- Сајбер свет подразумева лажни идентитет, подразумева лажни профил, тенденциозно казивање, без односа да се говори о човеку, већ о неком објекту. Не верујем у сајбер свет, немам мреже и профиле, то је за мене лажни свет - казао је том приликом.

Он је годинама у срећном браку са супругом Саром, са којом има четворо деце. Јездићева супруга се никад не појављује у јавности. Глумац избегава да о супрузи говори за медије, али је у неколико наврата истакао да му је породица највећа снага.

- Када сам рекао "да", да ли у цркви, пред сведоцима, у општини, сећам се своје прве помисли: "Сад дај све од себе да ово твоје 'да' никада не буде укаљано". Бити витез, бити чојствен, све жене поред себе држим као мало воде на длану… То је нешто чиме се ја водим - објаснио је Ненад Јездић у једном интервјуу.

Фото: П. Милошевић

 

 

Глумац је својевремено објаснио да Сара ни по коју цену не жели да се експонира, те да се због тога са њим никада не појављује на догађајима у престоници.

Све што је научио од свог оца данас преноси на своје четворо деце, којима даје пример да када је човек упоран и истрајан може остварити циљеве и постићи велики успех на неколико животних поља.

- Деци једино помажемо уколико им дамо прави пример. Једна мудрост каже: "Ако хоћеш да мењаш свет, прво почни од себе" - рекао је Јездић за "Глорију" и додао:

- Чини ми се да што се више опиремо нашим лошим принципима, то смо садржајнији и успешнији као људи, као личности.

Фото: П. Милошевић

 

 

На питање да ли је испунио своје животне циљеве, како у глуми, тако и у приватном послу и животу, Ненад Јездић је тад одговорио:

- На путу сам испуњења својих пословних циљева. Имам принцип да радим онако како умем. Моја дестилерија је настала још пре 20 година, са првим засадима воћа. А то воће је последица жеље за производњом ракије. То није нешто чему сам се посветио јуче, то настаје и наставља да се развија. Сада могу да произведем и двеста хиљада литара ракије, под условом да тржиште има ту потребу, али оно то нема. Зато не желим себи да стварам веће трошкове и издатке него што могу да поднесем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".