Након 11 година проведених у Америци, где је похађала Академију "Ли Стразберг" и радила у позоришту, глумица Јелена Ступљанин вратила се у Србију пре неколико година, па данас имамо прилику да је гледамо у најуспешнијим пројектима у нашој земљи.

- Иако сам у Америци почела доста да радим у позоришту И имала нека лепа филмска и ТВ искуства, када сам схватила да ми, ипак, квалитет живота који Америка пружа независним уметницима не прија, вратила сам се овде, и нисам се због тога покајала - истакла је једном приликом.

По повратку у родну земљу, сачекало ју је нешто што није очекивала - љубав њеног живота. Наиме, 2018. године, док су радили на представи "Зашто је полудео господин Р?" у Југословенском драмском позоришту, између глумца Бојана Димитријевића и четири године млађе Јелене Ступљанин плануле су емоције, а већ наредне године пар је изговорио судбоносно "да".

Пар је уприличио романтично венчање током крстарења Дунавом, а прослави њихове љубави присуствовале су колеге Никола Ђуричко, Снежана Богдановић, Уликс Фехмију, Горица Поповић, Милена Васић...

- Бојан ми изузетно значи. Уз њега постајем више своја. То што ме он воли и начин на који ме воли чини ме бољом. Срећна сам. Осећам се захвално јер сам испуњена. Не узимам то олако и желим да траје. Знам колико је живот крхка појава и захвална сам за сваки дан који имам и проводим са Бојаном - изјавила је једном приликом Јелена.

Након годину дана брака, која је великим делом протекла у изолацији због почетка пандемије вируса корона, глумица је истакла да се са супругом још више зближила у новонасталим околностима.

- Још је боље после годину дана брачног живота. Сваким даном нам је све лепше и све смо сигурнији у то што нас двоје имамо. Током недавног ванредног стања Бојан и ја смо се још више зближили. Тренутно живим најлепши период живота. Када су Сару Џесику Паркер питали која је тајна успеха њеног брака, рекла је: "Ако вам откријем, то више не би била тајна" - рекла је Јелена за "Глорију".

Како је тада истакла, ни на тренутак не жали што је напустила живот који је годинама градила у Америци јер је по повратку у Србију добила нешто вредније.

- Наш однос не називам никаквим именима јер не волим да дајем етикете ономе што имамо. Уопште не жалим за тим што сам напустила Америку и вратила се у Србију. Овде ми се десило нешто најлепше у животу, љубав са Бојаном - истакла је Јелена.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".