Међу њима је пуно певача и глумаца, који су забављали генерације обожавалаца - списак је заиста дуг. Стога и није чудно што по друштвеним мрежама почињу да круже и спискови оних који су нас напустили после борбе са опаком болешћу.

Но, на једном таквом списку који је освануо на Фејсбуку, појавило се и име певача, који је, хвала богу, и даље жив и здрав. Реч је о Мирољубу Брзаковићу Брзом.

"Од почетка овог биолошког рата изгубили смо велики број познатих личности", наводи се у овом посту, а онда следи списак, на којем се међу педесетак особа, уз Џеја Рамадановског, Неду Арнерић, Рикија Лугоњића, Предрага Живковића Тозовца, и многе друге, нашао и - Брзи.

Ову објаву коментарисао је и Брзи лично, којег, срећом, ова ситуација није претерано погодила, већ ју је искористио да се нашали.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

- Господине, побркали сте ме са неким, мада је све могуће. Можда имам и свог клона, а да нисам знао - написао је Брзи уз неколико смејућих смајлија.

Иначе, Брзи данас није толико присутан у јавности, као током деведесетих година прошлог века, када је био на врхунцу популарности.

Ипак, то не значи да се и даље не бави музиком. Брзи је у контакту са фановима путем Фејсбука, и даље компонује и пева, а 2018. године је избацио и нову песму, "Хоћу песме Томине".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".