- Реаговала сам као мама, а не као дама! Да, контактирала сам с Љиљаном Клингер у тренутку када сам сазнала како она годинама, као директорка школе, шаље дописе Центру за социјални рад дословно измишљајући ствари о мени, а онда је то наставила да ради и Жупанијском суду у Сплиту који је одлучивао о старатељству над мојим дететом. Била сам у потпуном шоку - почиње Северина.

Фото: АТА имагес

 

 

- Онда се жалила политичким структурама, јер само тако зна, тражећи подршку моћних људи. Исту интервенцију тражила је и од главног државног тужиоца заједно са Горданом Буљан Фландер, а њихова заједничка адвокатица је послала на Жупанијски суд у Сплиту допис о томе. Сада, када се коруптивна мрежа расплиће, или барем ја тако верујем, Љиљана Клингер покушава да се прикаже као жртва, а заправо жели да убије гласника корупције. Не боји се она мене, она се боји последица својих поступака - рекла је Северина

- Нисмо моје дете и ја једине жртве њених поступака, као ни корупције у целом ланцу институција у Загребу.

Подсетимо, директорка школе Љиљана Клингер, како пише хрватски "Национал", обратила се министру Давору Божиновићу путем мејла, наводећи да полиција након њених пријава ништа није урадила.

Наводно, она је написала:

- Озбиљно се бојим за своју сигурност, молим вас да ми помогнете како не бисмо, уместо упозорења госпођи, морали да шаљемо телеграме саучешћа.

Хрватски магазин објавио је поруке, за које наводе да их је Северина писала директорки Клингер.

Фото: АТА имагес

 

 

"Моје дете си послала у Хеинзлову са седам и по година, бабо", "Седећеш, дрхтаћеш и трешћеш се, кривонога, као што сам се ја тресла кад си ми малтретирала дете", "Једва чекам да те ухапсе и да живот проведеш како заслужујеш. Мог сина си малтретирала. Сви налази ће се открити. Само да стигне пресуда", "Доста је било твоје тираније", поруке су које је поп звезда у тренуцима слабости и очаја наводно слала директорки школе.