Некад популарна водитељка, а дана успешна списатељица, Јелена Бачић Алимпић је одушевила своје пратиоце новим сликама са летовања у Занзибару.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jelena_bacic_alimpic

 

Витка и насмејана, она ужива на плажи, а чињеница да је у шестој деценији у топ форми показује да и те како води рачуна о изгледу и кондицији.

"Ништа није тако вредно као успомене и тренуци заробљени заувек у нашим срцима и сећањима... ", написала је Јелена уз ове фотографије.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jelena_bacic_alimpic

 

Да подсетимо, она је у јануару ове године објавила да има муке с вишком килограма.

"Убуцила" сам се као никад", написала је Јелена тада. "Наравно (без намере да се правдам) кључну улогу су одиграле године (још мало па 52), хормонски дисбаланс, проблеми са инсулинском резистенцијом, штитном жлездом, итд, итд... Корона ме је заобишла. За сад.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jelena_bacic_alimpic

 

Па, одлучих да се вратим на озбиљне тренинге, и први пут у животу применим неке од милион дијета (одлучила сам се за аутофагију 16/8 - дакле 8 сати једем као птичица, 16 сати гладујем).

И све ово није због физичког изгледа као што би већина помислила, већ због мог психо-физичког стања. Старост је на вратима и ја јој их, широм отварам, али желим да остарим задовољна и срећна. Пре три дана сам кренула и јављам се за месец дана... видећемо има ли промена."

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jelena_bacic_alimpic

 

Резултати су очигледни!

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".