- Ноћас док сам возио ка Грчкој кроз Македонију на излазу из Куманова ја и још два аута испред мене били смо каменовани са надвожњака од стране непознатих лица. Не знам за друга два аута да ли имају оштећења, али ја сам се на бензинској станици зауставио и радник је позвао полицију. Код мене је шофершајбна оштећена ударцем камена - написао је Бошко у Фејсбук групи "Грчка Инфо", желећи да упозори остале туристе који путују у Грчку, али и покуша да пронађе возаче два аутомобила који су били испред њега, а такође су каменовани.

У коментарима је стигла потврда и од других туриста којима се догодила ова непријатна ситуација.

Фото: Фејсбук принтскрин/Грчка инфо

 

"Мени се десило исто пре пар година гађала су нека деца камењем поред самог аутопута замало да ми истрче пред кола!", "И нама се то десило пре неколико година на истом месту. Била зима снег био велики, споро се ишло. Ми смо срећом прошли добро и звали одмах полицију док су нека возила стала ваљда им поломили стакло. Камење су бацали са моста било их је око шест или више људи. А ја се питам шта раде у сред ноћи овако поређани на мосту, док сам то помислила камење поче да пада", писали су корисници.

Други су посумњали да је реч о дечјој игри, а неки који тврде да су већ слушали слична искуства, опомињу да је, наводно, у питању иста група људи која је раније бацала камење и на аутобусе.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".