Водитељка Марија Егеља је вешћу о свом венчању многе изненадила, а затим су се појавили натписи како је Марија у другом стању, међутим она је остала тајанствена до краја.

 

 

Марија се вратила са романтичног путовања по Мајорци и открила како се сналази у браку, као и шта се променило у њеном досадашњем животу.

- После више од месец дана у браку могу само да кажем да је ово најбољи период мог живота. Брак је дивна ствар, наравно, ако је саткана од обостране, искрене и праве љубави. Оволика количина среће је нешто што улепшава, а чини ми се и продужава живот. Обоје желимо велику породицу - започела је водитељка.

Марија се осврнула и на данашње идеале лепоте, али и на авантуре које јој је донео посао.

 

 

- Није нужно да водитељке прогнозе буду прелепе, али хвала на комплименту. Харизма је увек нешто што истичем као битније од лепоте, она унутрашња енергија коју гледаоци осете преко екрана, њу је важније имати. Наравно да се трудим да будем ведра и када дан то није, јер шта би било када бих тужна најављивала кишу и мраз, још више бих намрачила и наоблачила. Поента је бити позитиван и радовати се свему, па сам ја тако кроз овај посао заволела чари сваког годишњег доба, иако ми је лето заувек омиљено. Снимала сам прогнозу на дасци за сурфовање, на клизаљкама, док сам летела из авиона с падобраном, тако да су припреме озбиљне када на другачији начин представљате прогнозу - рекла је она за "Курир".

 

 

Егеља је за крај рекла како је противник естетске хирургије у смислу претеривања и да ће она остати природна до краја, ма шта да се деси.

- Разумем када се неко мало улепша ако је незадовољан, а не разумем претеривање и вулгарност. Ако неко има или сматра да има неку физичку фалинку и жели то да среди - океј. Али данас се заиста намећу неки трендови претеривања, што је мени, искрено, накарадно. Никад не бих била припадник тога, макар остала последња природна жена. Мада, свако нека ради како мисли да је за њега најбоље - изјавила је Марија.

БОНУС ВИДЕО:

ОПУСТИЛЕ СЕ: Луди летњи плес Слободе Мићаловић и Неле Михајловић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".