Са њом има двоје деце, а најзанимљивија од свега јесте њихова љубавна прича која је почела скривањем и великом заљубљеношћу.

Љубавна прича Мерлина и његове садашње супруге Амеле је била веома компликована. Његова супруга је потицала из богате породице, па су њени родитељи били против њихове везе и бранили јој да се уда за њега.

 

 

Док је Дино ишао на занат, она је похађала гимназију, па су њени родитељи желели да се забавља са неким ко је на њеном нивоу. Ипак, љубав је била јача па су побегли када су имали 20 година и она се тајно удала за њега.

– Борили смо се, крили, али нико није могао да нас растави. Након пет година смо се тајно венчали. Било је то романтично венчање, иако сам своју жену дословно отео. Уз нас су били само мој кум и Амелина сестра која је била кума. Говор матичарке био ми је предуг, стално сам гледао на врата да не би неко наишао и покварио нашу срећу- рекао је једном приликом певач за ексклузива.ба.

– Након венчања отишли смо на брачно путовање у Дубровник, а кад смо се вратили, преселили смо се код моје мајке и одмах осетили удар свакодневице. Мене је чекала велика одговорност за породицу и тежак рад, а Амелини родитељи били су толико љути да пола године нису хтели ни да чују за њу. Али, време лечи све, па ме данас Амелини родитељи воле и више него што заслужујем- присетио се Дино.

 

Фото: Милена Анђела

 

 

Дино је више пута истицао да је Амела идеална жена за њега и велика подршка у његовој каријери. Њихова љубавна прича га је инспирисала да напише песму “Кад си рекла да ме волиш”.

– Ако је ико имао среће у животу при одабиру партнера и животног сапутника, онда сам то имао ја, рекао је пре неколико година певач.

БОНУС ВИДЕО:

ОПУСТИЛЕ СЕ: Луди летњи плес Слободе Мићаловић и Неле Михајловић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".