Готово да нема летње европске дестинације коју водитељка Сања Маринковић последњих месеци није обишла, па се поред Сицилије, Рима, Шпаније, Средоземног мора, Дубаија, недавно на њеном путном списку нашла и неизоставна Црна Гора. Тамо је посетила бококоторски залив али је многима њена пустоловина остала у другом плану поред фотографије која је већини заинтригирала машту. Наиме, приликом посете винарији Савина у близини Котора позната водитељка није била сама већ јој је друштво правио маркантни мушкарац, па су многи одмах поставили питање да ли је то нови дечко Сање Маринковић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sanjamarinkovicofficial

 

Она је, наиме, поделила фотографију на којој је присно загрљена са мушкарцем по имену Златко Шуша и с којим је била у романтичној посети поменутој винарији, мада није извесно да ли им је друштво правило још пријатеља. Сања није потврдила природу односа са Златком, али му јесте поручила једну врло јасну ствар преко својих друштвених мрежа.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sanjamarinkovicofficial

 

- Чекам те у Београду - написала му је Сања што указује да је у питању пријатељство настало у Црној Гори али које водитељка жели што пре да продужи на њеном терену. Будући да већ неко време нико није званично заузео позицију која се зове дечко Сање Маринковић питање је да ли је ово моменат који мења ситуацију, али Сања на ту тему остаје тајанствена.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".