За ову чорбу је потребно мало састојака и врло лако се спрема:
Састојци:
1 кг кромпира
500 г шаргарепе
2-3 главице црног лука
Со
мало уља
оригано
першун
Припрема:
Ољуштите кромпир, лук и шаргарепу, па потом лук и кромпир исецкајте на коцкице а шаргарепу на колутове. Лук можете уколико постите на води само омекшатити топлом водом, или продинсати на уљу уколико постите на уљу. Кувајте док шаргарепа и кромпир не буду меки. По жељи можете додати оригано или босиљак.
(Најжена.рс)
Прочитајте још
БОНУС ВИДЕО:
За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".
Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".