Након што је напустио последњу сезону "Задруге", популарног ријалити играча Микија Ђуричића сачекала је супруга Ангелина и открила му да је добила наследство.

Она је од своје породице добила половину куће која се налази у близини центра Инђије, што је и њега веома обрадовало. Одмах су се договорили да би за њих било најбоље да се тамо преселе, међутим, да би то остварили, било је доста посла и обавеза.

Фото: АТА имагес

 

Када је Ђуричић чуо за то и видео како плац изгледа и у ком је стању некретнина, одлучио је да уложи новац. Купио је другу половину куће од наследника и отпочео са реновирањем. За мало више од два месеца потрошио је око 50.000 евра на радове. Реновирао је стамбену јединицу и средио комплетно двориште, а онда се упустио у опремање куће. Мики није штедео новац и за супругу и ћерку бирао је само најбоље, а према речима саговорника, он има велике планове да улаже још у ново имање.

- Мики је одушевљен плацем и кућом, дао је све од себе да радови буду што пре готови. У ово доба године јако је тешко наћи раднике, посебно сад за сад, а он је ипак успео, јер им је платио већу дневницу.

Фото: В. Данилов

 

- Било му је важно да се све окречи, да се среди двориште и да купи нови намештај. Оспособио је кућу за живот. Тај први део радова завршава се наредних дана и он је најавио пријатељима и породици да ће да направи велику журку поводом усељења - испричао је извор, који је открио да бивши ријалити играч има намеру да са радовима настави на пролеће:

- Мики и Ангелина имају јако мало дете, то је један од основних разлога због којих је он желео да се заврши што пре са сређивањем унутрашњости куће. Његова жеља је да зиму проведу тамо, а на пролеће да се настави са радовима, сређивањем куће и целокупног имања.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Он има разне идеје шта би могао да посади тамо, али шта ће од свега тога бити, још увек ни он сам није сигуран. Али шта је све планирао да уради, то ће коштати сигурно још 50.000 евра - закључио је саговорник за "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".