- Који ти је Далилин одговор био најчуднији? - гласило је питање.

- Тај први кад јој је Сандра поставила питање да ли је заљубљена у Филипа Цара, а она је рекла не занима ме шта људи причају. Да није заљубљена, рекла би: "Срам вас било, каква ми то питања постављате...". Тим одговором јесте оставила простора, зато је Дејан упао у студио. Сваки одговор је био чудан: "Ја сам нова Далила, упознајем себе". Све сумњиво, све на пола... Да је конкретно одговарала, не би било простора да људи сумњају - рекао је Чолак.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ја сам упао кад је рекла за паузу, јер ја не могу да замислим да проведем дан без ње - правдао се Дејан.

- Далила, како држиш Карића у шаци? - прочитала је наредно питање Ивана.

- Не држим га. Видиш, ја сам постала нека нова у овој сезони, Цар данас постаје нови, а Карић је постао друкара у овој "Задрузи". Не држим га у шаци, али чекам његову тему, па ћемо да видимо - одговорила је Далила.

- Она је хтела да ме изгасира, јуче сам се изнервирао јер је скочила на мене, ја се нисам умешао у тему, него сам ту да коментаришем - поручио је Карић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга

 

 

- Коментаришеш само кад је реч о мени. Ја сам му поменула штек јер је он поменуо штек. Много су га занимале неке ствари, али ћутаћу, тек је појео доручак, нек му се слегне да не би повраћао - добацила је Драгојевићка.

- Што се Карића и Далиле тиче, увек дођу до ивице инцидента. Између њих постоји нека енергија, увек од шале крене збиља, заиста кажу једно другом шта мисле. Постоји та прича, сад ће Далила да скаче и вришти. Ја гледам из овог угла, Далила стано гледа у Стефана и реагује на то што прича. А кад Стефан то врати, она каже: "Обрати се Мићи" - рекао је Лепи Мића.

- Знаш шта раде у соби, Мића извади батерије Стефану, па му каже све, он му је вагон - узвратила је Далила.

- Да сам први пут овде, стварно бих се упецао. Ово је смешно - додао је Карић.

- А зашто ти то пратиш, Далила? - добацио је Мики.

- Већу емоцију видим између Карића и Далиле, него Цара и Далиле. Цар је колатерална штета. То су такве реакције, као кад си заљубљен у неког. Нека гледаоци процене - сматра Миљана Кулић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".