Девин Антоновић (30) желео је да га Мирослава Илића призна као сина из ванбрачне везе, те је у јавност доспела читава прича захваљујући Девиновој мајци Мирјани која тврди да је Мирослава упознала на његовој турнеји у Америци, да су били лудо заљубљени те да се из те романсе родио Девин.

Према наводима Мирјане Антоновић, суд је ове године коначно донео одлуку да певач јесте отац њеног сина Девина, међутим Мирослав Илић огласио се по том питању и изнео свој став:

Фото: АТА имагес

 

- Тој госпођи сам поручио да њен син има једног оца, а то је онај који га је признао и који се у документима води као његов отац. Али, ако она жели да му тај човек више не буде отац него да то будем ја, мора прво да поништи очинство тог господина - изјавио је наводећи да је у породичним односима Илић ипак све у реду:

- Мислим да мета нисам ја, него моја супруга. Ако неко хоће да тражи своје право, слободно нека изволи. Ми смо кроз то пролазили пре много година и моја породица се са овим не сусреће први пут. Ово не може да нас уздрма - поручио је кратко Мирослав.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

(Халло)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".