Певачицин тата се борио са короном, али није успео да победи вирус, па је Дара у очајном стању.

 Она се никад није помирила са губитком мајке, а сада је остала и без другог родитеља. Како медији преносе, певачица је у тешкој депресији, јер је веровала да ће јој тата оздравити.

- Дара је и даље у стању шока, она никако не прихвата да више нема ни тату. Претешко јој је, не постоје речи које могу да је утеше. Када јој је преминула мајка она се баш везала некако још више за њега. Када се разболео и сазнао да има ковид, Дара је сваки дан ишла у цркву и молила се за његов опоравак, у њеној глави није ни постојала опција да може да га изгуби, што се нажалост десило. Иде сваки дан на гроб мајке и оца, остаје некад и по два сата тамо, прича са њима, много пати. Перо јој је стално говорио шта год да му се деси да никад не одустаје од свог посла, да има сина на ког мора да мисли и да не сме да га разочара и да пада у депресију. Знао је он колико ће јој његов одлазак тешко пасти, зато је и припремао на све то. Јесте Дара јака као стена, али само сазнање да је остала без оба родитеља је разара. Биће добро, али треба да тугује једно време, боље и да избаци све из себе, лакше ће јој бити - рекао је извор за "Стар".

- Прија јој да буде са Костом или сама, смета јој сад било ко, па је и не смарамо. Чујемо се порукама и то је то, нека је, морамо да јепустимо да се дигне. Тешки су ти моменти.

Дара се кратко огласила овим поводом:

- Тешко ми је, не знам где сам, отишао је неко кога сам највише на свету волела, оба родитеља сам изгубила - рекла је тада Дара, кроз сузе.

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".