Јелена Карлеуша је за магазин "Story" између осталог проговорила и о разводу од Душка Тошића.

Фото: АТА имагес

 

 

Како се из једног од њених постова на "Инстаграму" могло закључити да она и супруг нису предали папире за развод што је главна тема нагађања у медијима, Јелена Карлеуша је кратко одговорила:

- Нисмо. Нека пишу шта хоће и ко шта хоће, као и до сада. Мене то погађа као слона када уједе комарац за најдебље место. Нећу више ништа да објашњавам никоме.

Фото: Принтскрин/Фејсбук/Jelena Karleusa

 

 

На питање да ли је самој себи рекла да је претерала кад је објавила саопштење, певачица јасно одговара:

- Нисам претерала. Мора да се научи памети. Немам ја више године за губљење. Или-или ми је све одсад у животу. Немам више толеранцију. Изгубила се за ове 44 године трпљења. Уосталом, нећу више да причам о Душку. Кад заслужи нечим лепим, поменућу га. До тада, питајте ме о љубави према животињама - каже Јелена која се неизоставно дотакла и својих мезимица Атине и Нике те објаснила да је наишао период који је за сваког родитеља тежак: 

- Ускоро пуне 13 и 14 година и период је никада тежи и за њих и за мене. Борим се како знам и умем са две девојчице у пубертету које врло пристојно подносе притисак славе мајке. Тежа и стреснија је ситуација у кући, слава је мањи проблем. Борим се као лав да их заштитим и ојачам, закључила је Јелена.

БОНУС ВИДЕО:

Завирите у ормар Јелене Карлеуше

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".