Сликом коју је недавно објавила на свом Инстаграм профилу, како стоји испред микрофона, са питањем шта ћеш бити кад порастеш, јасно упућује на њену жељу, као и код већине девојчица да буде певачица. На фотографији, глумица је имала свега 9-10 година, али се од тада, па до данас њен лик није значајно мењао, задржавајући исти онај поглед.

У питању је глумица Милена Радуловић.

Од малена је поред уметности којој је била окренута и за коју се заинтересовала, имала успеха и у латино и стандардним плесним такмичењима, тренирала је тенис и пливање, док јој роњење и скијање нису непознате вештине. Широј јавности је постала позната улогом у домаћој телевизијској серији "Једне летње ноћи", у којој је тумачила лике Лоле Гаврлиловић у којој је освојила срца публике, играјући шармантну младу девојку. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mileena_radulovic

 

Међутим, уместо певања, од шестог разреда основне школе кренула је на часове глуме, па је тако постала члан драмског студија. Ишла је у гимназију, а на Факултету драмских уметности је дипломирала са најбољим просеком у класи професорке Биљане Машић 2017. године.

Фото: Н.Фифић

 

Њена професионална каријера је започела одмах након завршених студија, улогом у серији "Једне летње ноћи", која је рађена по мотивима из романа Милице Јаковљевић. Након ове улоге, уследио је лик принцезе Хлиф Зи Хо у дечијем серијалу "Свемирска принцеза" у продукцији РТС-а, затим улога у филму "Патуљци са насловних страна", а након тога и улоге у популарним телевизијским серијама, које је публика лепо прихватила и које су имале велику гледаност као што су: "Беса", "Пет" и "Државни службеник".

Почетком 2019. година, дебитовала је главном женском улогом болничарке Јасне у филму руско-српске продукције "Балканска међа", док је наредне 2020. године у Пироту снимала серију "Бележница професора Мишковића". Током исте године, а и у првој половини 2021. глумица је била део велике глумачке поставе која је радила на биографско-драмском филмском остварењу филма "Тома", који говори о животу овог великог уметника, у којем је она тумачила улогу "Наде".

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mileena_radulovic

 

Она је данас наставила да буде физички активна и у сјајној форми, па тако неретко обрадује своје пратиоце преко друштвене мреже Инстаграм, показујући вежбе јоге које редовно практикује и које сигурно имају удела у њеном витком изгледу. Летње време, млада глумица је користи да се одмори и да напуни батерије, па је тако уживала у природи са колегиницом Вајом Дујовић, а потом и са сестром Ањом у обиласку Париза и свих његових културно-историјских знаменитости и гастрономских специјалитета.

БОНУС ВИДЕО:
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".