Бивша ријалити учесница и певачица Сашка Каран тврди да је Марија Кулић у тајној љубавној вези са ћеркиним партнером Ненадом Мацановићем Бебицом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Цела породица користи Миљанину несрећу и узимају јој тешко зарађене паре које троше на скупе дестинације и проводе. Погледајте само Маријин долазак у болницу у Београду док се Миљана бори за живот. Намуњила се, обукла мини-сукњу да јој се гаће виде. Нећу да будем малициозна да кажем како су Марија и Бебица у вези, како то многи тврде, па зато облачи кратке сукње, али немам друго објашњење - рекла је Каранова, па Мацановића назвала робом породице Кулић.

 
 

Фото: Јутјуб принтскрин/Miljana Kulic

 

 

- Не треба дирати никоме у болест детета, слажем се са Маријом, али њу заиста не можемо назвати мајком. Шета се са Бебицом по Београду, хватају се руку под руку док уживају у знаменитостима престонице и онда се чуде што сви мисле да су заједно. То никако не иде са причом о патњи, болу за дететом и страху. Понекад помислим да је тај момак киднапован и да га користе као се*суалног роба, па зато ћути и не социјализује се са људима - шокирала је Сашка изјавама за Ало, па Миљани понудила смештај и помоћ.

 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Уколико се Миљани догоди нешто лоше, тужићу Марију и истерати правду због њеног несавесног поступања према болесном детету. Као старатељ је потписала дозволу да се операција уради иако је знала да тиме ризикује Миљанин живот. Уколико жели, добро дошла је у мој дом, у ком ћу јој пружити љубав и помоћ као да је моје дете. Доста су је родитељи и сестре шутирали као псето онда када им не доноси паре и када није ни за шта - закључила је певачица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Ане Ивановић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".