Ацин и Биљин син се родио 1999. године. Без обзира на то што је рођен као дете познатих и успешних родитеља, Иван се одувек трудио да живи скромно и неприметно, те га тренутно не привлачи живот испред камера, већ се посветио студијама и апсолвент је Правног факултета Универзитета у Београду.

Његова мајка Биљана је једном приликом изјавила да супруг и она подједнако учествују у Ивановом васпитању, али да је она та која је строжа. Познати пар је открио да је њихов син музикалан, али да још увек не размишља да крене путем музичара.  

 

 

- Син Иван стасава у момка, није стидљив, али не воли да се са нама претерано експонира. Музикалан је, лепо пева, као млађи је учествовао на неким такмичењима, али не занима га естрада. Сам ће изабрати чиме ће се бавити, а сада га највише интересује историја. Радује ме што у налету квазипесама, мој Иван слуша квалитетну музику, домаћу и страну, без обзира на жанр. Има одлично уво, зна да процени ко добро пева или свира. Слуша и народну музику, зна многе изворне композиције. Верујте, зна више песама од свог оца. Дешавало се да га Аца позове телефоном са наступа и пита за одређену нумеру како иде - открила је певачица.

- Ми смо једна обична породица. Међутим, времена су таква да је нормалност скрајнута у други план и скоро да смо је се сви зажелели. Данас, ако нема развода, скандала или свађа, медији се неће ни осврнути, а нама не пада на памет да измишљамо такве ствари како бисмо били “мегаексклузивни”. Уосталом, то би се косило са нашим васпитањем и моралом. У годинама смо кад нам је потребан мир - скроман је био Аца Илић.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Маја Оџаклијевска

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".