Лав је блистав и креативан фиксни ватрени знак зодијака, најпознатији по свом духу за драматичност и гламурозној блиставости, па када љупка Венера, планета љубави и романтике, букне кроз своју сунчану територију, сви ћемо се разметати кокетношћу и дати романтични краљевски третман.

Сви знакови имају тенденцију да одбаце своје инхибиције и буду упадљивији у погледу своје страсти када је Венера у Лаву, па се немојте изненадити ако постанете мало драматичнији и нежнији у изражавању љубави. Сада је време да будете разигранији у потрази за задовољством, па дозволите Лавовој сунчевој енергији да вам помогне у томе. 

Фото: Профимедиа

 

 

Ован

Са Венером која осветљава територију другог ватреног знака, пред вама је врућ месец пун флертовања и задовољства. Ако сте слободни, ово је невероватно време за забављање, јер ћете имати мноство познанства. Ако сте у вези, усредсредите се на то да напустите своју рутину и будете разиграни и љубазнији једни према другима.

Бик 

Овог месеца можда нећете имати жељу да покажете свог љубавника у јавности, али можете појачати топлоту у односу и блистати  код куће. Повећајте романтичност у свом животу тако што ћете уложити у неке додатне гламурозне и сензуалне додире - нове свиленкасте постељине, неке опојне мирисне свеће и свеже црвене руже. 

Близанци

Ако желите да флертујете са неким овог месеца, Близанци, немојте се суздржавати, сада је време да искористите свој дар зезања да изразите своја осећања и изградите романтичне везе. Ако сте слободни, можда ц́ете открити да су друштвени медији или апликације за упознавање добар начин да се повежете са неким свежим лицима током овог транзита. Ако сте у вези, испланирајте забавна једнодневна путовања.

Рак 

Сентименталиста у души, емоционална веза у романси за Ракове је велика ствар - али великодушан поклон с времена на време никада никоме није нашкодио. Покажите своју наклоност тако што ћете размазити свог љубавника неочекиваним поклоном или испланирајте весело вече за излазак са својом симпатијом. Ако сте великодушни, већа је вероватноћа да ће вам узвратити услугу, а ви ћете се осећати вољено на најбољи начин овог месеца.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Све очи су упрте у вас Лавови, јер са романтичном Венером која сија у вашем знаку овог месеца, осећате се као најзгоднији и најпоузданији, па се немојте плашити да постанете мало смелији када је љубав у питању. Искористите ово повећање самопоуздања изражавањем својих осећања и утешите се сазнањем да ће ваш партнер или симпатија бити потпуно заљубљени у вас, без обзира на све.

Девица 

Када Венера уђе у Лава ћете бити више фокусирани на сопствене приоритете него на романсу, али то не значи да затварате врата љубави. Уместо да се сада посветите неком другом, дајте себи простора да сањарите о томе које особине у љубавнику ће вас задовољити. Једном када знате шта желите од везе, бићете на бољем месту да то тражите.

Вага

Ви сте прави романтичар и пожелећете да покажете ту своју страну у потпуности овог месеца. Ако сте у вези, сада је одлично време да направите заједничке планове са пријатељима (што ће такође бити савршена прилика да покажете своје партнере и интегришете их у свој друштвени круг). Ако сте слободни и спремни да се дружите, обавестите своју екипу да сте заинтересовани  за везу и не бежите од потенцијалног састанка на слепо или дружења ако пријатељ има некога на уму.

Шкорпија

Тренутно блистате у својој каријери, тако да је важно да нађете љубавника који је у потпуности укључен у ваш успех. Ваш идеалан партнер је неко ко би требало да вас орасположи и учини да се осећате као звезда каква јесте, зато се немојте задовољити било ким ко покушава да се осећате малим. Што светлије сијате, више ћете привући људе који су на вашем нивоу.

Стрелац 

Са Венером у ватреном знаку, ви сте најотворенији када је љубав у питању. Ако сте слободни, жудећете за романтичном везом са неким ко вам може помоћи да проширите видике, инспиришете нове идеје или са вама дели узбудљива интересовања, идеалан партнер је неко ко вам може помоћи да растете! Ако сте у вези, одржавајте ствари свежим тако што ћете унети висе топлине у спаваћој соби.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац 

Ста чини везу блиставом, Јарчеви? Границе, зато је ово одличан месец да се ослободите било каквих застоја у љубави и почнете да постављате здраве границе. Ако желите везу која блиста, потребно је много рада. Срећом, знате како да се суочите се са изазовом, па се усредсредите на то да будете фокусирани на свог партнера или потенцијалним партнерима за забављање и изградите основу за здраву љубавну везу.

Водолија 

Венера осветљава сектор односа. Ако сте слободни, вероватно ћете бити упорнији у вези са оним што тражите у љубави, а можда ћете чак бити склонији да остварите посвећену везу са неким уколико добро повлачи потезе. Ако сте у вези, сада је право време да се отворите и изразите своје жеље и охрабрите свог партнера да учини исто.

Рибе 

Нежни водени знак, Рибе, али овог месеца ћете бити инспирисани да задовољство буде у првом плану, што значи да ћете уложити много енергије у љубав. Ако сте слободни, одвојите време у свом распореду за неколико виртуелних вечери. А ако сте у вези, сада је сјајно време да се повежете радећи заједно нешто здраво и забавно, као што је похађање часа вежбања или сарадња на креативном пројекту, пишу "астроуслуге.цом".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".