Славна манекенка и супруга фудбалског репрезентативца Луке Јовића, Софија Милошевић није остала имуна на причу породице Гаћеша, која је добила четворке природним путем.

Она је обећала да ће годину дана сваког месеца слати 100.000 динара породици за децу. 

- Деца су за мене јако осетљива тема, поготово откако сам и сама постала мајка. У најранијем узрасту им је потребно највише љубави и пажње, тако да ме је јако потресло када сам у новинама прочитала да се њихови родитељи боре са обезбеђивањем основних средстава.

Марија и Ђорђе су дивни млади људи и јако су захвални на подршци, или како они то кажу "ветром у леђа", који ћу им са задовољством пружити наредних годину дана.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Родитељи деце Марија и Ђорђе су захвални Софији, а манекенка је сама нагласила да данас није лако одгајати децу. 

- Тешко је чак и кад имаш све, а могу тек да замислим како је кад још мораш да размишљаш о томе да ли ћеш овог месеца бити у финансијској ситуацији да им обезбедиш све што им је потребно за живот. Одрасла сам са самохраном мајком која је сама водила рачуна о брату и мени, а уз све то и одлазила на посао.

Свесна сам кроз шта многе породице пролазе, тако да ме овакве приче погоде и једноставно нисам могла да седим скрштених руку.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ћерка Неде Украден - Јелена Билбија Миновић, лепа, успешна, мајка троје деце

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".