Сале Глумац је искористио прилику да упути питање Марку Јањушевићу Јањушу у вези са Маријаниним новим дечком.

- Тотално си се угасио онај дан кад су се њих двоје смували. Кажи ми твоје мишљење, да ли ти је искрено криво што су њих двоје сада заједно? - питао је глумац.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Искрено ме је повредило што се поиграла са мојим емоцијама. Јако сам се везао за њу и била ми је једна од најдражих, када сам видео ту сцену да се љубе и грле био сам јако повређен - одговорио је кошаркаш.

- А како је то кад се ти љубиш сваки дан са неком другом - убацила се Маријана

- Жао ми је што сам изгубио девојку као што је Маријана. Шалим се наравно. Топ сте пар, супер што је нашла момка, ја нисам за неке озбиљне ствари, ово је екстра! Имам питање за Маријану. Ти си рекла да ме волиш Стефани чак си почела и да плачеш - навео је Јањуш.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ти и ја се спрдамо сваки дан тако и рекао си и ја тебе. И данас си ми рекао волим те и откачи се њега. Ми то говоримо сваки дан једно другом - одговорила је Зоњићева.

- Ја сам била пристуна када су причали да треба да закоче јер је Маријана већ добила неке емоције, а Јањуш не жели да уђе у неку везу. Знаш да је Јањуш теби рекао да му се стварно свиђаш, озбиљно сте причали, ја сам била ту. Немојте да лажете - убацила се Матора.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Преко главе ми је твојих грешака, љубио си се сваки дан са неком другом. Све што си ми радио месец дана ми се накупило. Ја сад имам момка, мене више ништа не занима. Од 6.10 ја имам дечка и све остало ме не занима - викала је Маријана.

- Видно је да си повређен, очигледно сте ти и Сандра Решић испали колалетарна штета, они су сада заједно вама из ината - убацила се Кулићева.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".

(Србија Данас)