Овог пута она је позирала је на Сплитској риви у припијеној браон боје, мини хаљини са изрезом на деколтеу која је нагласила њену згодну и витку фигуру, као и порцелански тен.

Розга је хаљину комбиновала са сандалама француске модне куће Yves Saint Laurent у беж боји са златним монограмом на пети чија је цена око 892 евра и накитом док је косу подигла у елегантни реп.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/rozgajelenaofficial V

 

- Ах, та дивна љетна ноћ...- написала је у она опису, а пратиоции су јој убрзо упутили бројне комплименте на рачун изгледа. Иначе, певачица је недавно одушевила публику у једном београдског ноћном клубу где је стигла у загрљају непознатог мушкарца.

Обожаватељи су напунили клуб и са певачицом у глас певали све њене хитове, ипак највише пажње привукао је непознати мушкарац који ју је допратио. Иако ретко говори о приватном животу, а у једном је интервјуу одлучила је да одговори на нагађања о њеном љубавном животу.

- Прави партнер је особа, која ће вас усрећити и употпунити ваш живот. Волим кад је мушкарац џентлмен, кад има углађено понашање, држање и став, кад је пажљив према вољеној особи, кад зна време да удели неки комплимент. Џентлмени по мени никад не излазе из моде. Што се тиче љубавног живота могу да кажем да сам срећна, а медији су ту увек да пишу и питају - изјавила је Розга.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".