Глумица Слобода Мићаловић је данас у браку са колегом Војином Ћетковићем, а пре овог брака, Слобода је лудо волела и била у дугој вези са човеком који је у нашој земљи познат по бројним филмским и позоришним остварењима.

Реч је о редитељу Југу Радивојевићу са којим је Слобода била пре него што је упловила у емотивну везу, а потом и брак са Војином Ћетковићем.

Иначе, у једном од ретких интервјуа у којима је причао о својој некадашњој вези, Југ је рекао:

- Изузетно ценим Слободу, били смо у лепој вези и драго ми је што се њена каријера одлично развија. Ја волим жене, у сваком смислу, а нарочито глумице јер знам колико је то тежак и захтеван посао, нарочито ако се глумица остварује и као мајка. Моја мајка, жена, сестра, све су глумице, и могуће је да сам често био упућен баш на жене из бранше јер нисам имао времена да се дружим са неким другима.


Интересантно је да је Југ у младости био са Миленом Васић, много пре него што је заволео Слободу, а судбина је хтела да Милена на крају постане његова супруга. Њих двоје су данас у срећном браку.


Југ је у једном интервјуу открио да је у младости са Миленом то била хемија, а да данас имају сложну породицу која броји чак четворо деце, укључујући и децу из претходних бракова.

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".