Водитељка је у детињству и младости летовала у малом месту у Бококоторском заливу, Столив, где Јованини родитељи годинама имају кућу, у којој је водитељка као дете проводила летње распусте.

Комшије познате водитељке проговорили су о томе каква је Јеремићева била као девојчица.

- Јована је увек била дете које не можеш да не приметиш. Још као мала је правила модне ревије, тражила да сви са понте гледамо у њу. Увек врло комуникативна, ентузијастична... ма иста као и данас, ништа се није променила - рекла је једна старија комшиница.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Међутим, немају баш сви лепо мишљење о водитељки. Како има оних који је воле тако има и оних који је не воле. 

- Катастрофа, смарачица! Нико није хтео да се дружи са њом, увек се приваљивала и када је нико не позове... мира нисмо имали од ње, бежале смо и скривале да нас не види... јако напорна персона - испричале су девојке које су желеле да остану анонимне.

Фото: АТА имагес

 

Дечко из оближње радње каже да водитељка и данас у ово време сврати да посети своје. И да је, како каже, њена енергија остала непромењена:

- Видео сам је прошле године код својих са ћеркицом, од јутра је била на плажи, пливала, сунчала се, била је активна као и увек. Увек се пролазницима јави и није онаква као што је видимо на ТВ-у. Остала је пристојна и лепо васпитана, насмејана и ведра - рекао је он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".