Стефан Карић недавно је изашао из Беле куће, а на самом изласку га је сачекала, како он сам каже, његова највећа љубав, Јована Љубисављевић.

Убрзо затим су кренуле спекулицаје да ли ће овај љубавни пар одолети свим искушењима и притисцима.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ljubisavljeviceva

 

 

Недавно смо могли да приметимо да је Стефан био сам на одмору и уживао на црногорском приморју, када су тек настала нагађања да је стављена тачка на ову велику љубав.

У току синоћне емисија "Народ пита", водитељка Ивана Шопић угостила је Стефана Карића и Марка Ђедовића. На самом старту, Ивана је поразговарала са гостима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Не могу да те не питам, спекулише се да ли си ти раскинуо са девојком. Да ли си заиста - питала је Ивана.

- Што се тога тиче, све што је лепо има крај. Мислим да је дошао тај крај моје везе и да је тако вероватно најбоље тренутно за нас двоје. Нисам добро психички , последице постоје. Желим да се осетим слободан, не треба ми притисак, да ме неко стеже, да ме дави. Из тог неког њеног страха да ме не изгуби, на крају ме је изгубила - рекао је Стефан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

Подсећања ради, његова сада бивша, а тадашња девојка Јована је млађаног Карића верно чекала свих 10 месеци његовог боравка у Задрузи. Како се спекулисало у медијима, Стефан је наводно Јовану преварио са сада бившом ријалити учесницом Маријаном Зонић, док су заједно боравили на велелпном издању.

На крају су те гласине оповргнуте од стране Стефана и продукције, али очигледно је крај везе са Љубисављевићевом био неизбежан. До сада ни једна ни друга страна није изнела прави разлог њиховог краха.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Љубав, навика, паника"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".