У последње време је доста  смршала, једе једном дневно: 

- Не размишљам о годинама! Живим триста на сат уопште не спавам. Често умем да кажем "Не спавам, нисам луда да остарим!" Док спаваш прође ти живот (смех). Шалим се мало, али волим да будем у покрету, трчим, једем једном дневно. Пре док сам била млађа волела сам више да једем и била сам дебељуца, а сад што сам старија, све сам мршавија јер ми се мање и једе- открива певачица Гоца Божиновска за Гранд и признаје да са дебелим покрићем себе сматра фаталном женом.

- Ја јесам фатална жена! Није да сам сад нешто изузетно у поређењу са осталим женама, али просто, мушкарци се тешко одричу оваквих као што сам ја! Мада ја никога не заводим, само чекам да будем заведена. Наравно, ја дам само знак! Не би било нормално када би ми свако прилазио. Мора да постоји неки флуид и да се пошаљу сигнали- објаснила је Гоца.

Иако јој се удварају млађи мушкарци, никада не би била у вези са њима: 

- Чврсто стојим при томе! Мада се мени више удварају млађи него старији, никада не бих могла да будем са њима! Иако су то згодни мушкарци, десет до петнаест година млађи, иако ми неке колегинице говоре да сам луда због тога, то је неки мој принцип. Генерално мене може да освоји онај који је добар човек. Мада су сви у почетку углавном фолиранти, само се праве да су добри, а после покажу да није тако- тврди Божиновска.

Фото: В. Данилов

 

Осим тога, она је била та која је остављала мушкарце, а не они њу: 

- Да! Увек сам остављала, чак и свог мужа када сам сазнала да ме је преварио. Није он мене оставио због друге, него сам ја њега због преваре, коју никада не праштам!- открила је.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Дара Бубамара 1991. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".